Inloggen

Registreren

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Onze meest populaire cursussen

Gratis

Inleiding in de Robotica

In dit blok leren we je de basis over robotica. Via de lessen leer je welke robots er precies zijn en wat hun toepassingen zijn. Ook leer je welke technieken en technologieën er zijn om een robot te laten doen wat hij moet doen. Op deze manier ontdek je de kansen van robotica voor jouw bedrijf

Lees meer...

Gratis

Robot Armen

Na deze cursus ben je bekend met de verschillende aspecten die een rol spelen in armrobotica en kun je deze gebruiken in je dagelijkse beroepspraktijk, of vormen ze een basis om je (zelfstandig) verder te ontwikkelen met behulp van andere (online) bronnen.

Lees meer...

Gratis

Mobiele Robots

In dit blok krijg je een overzicht van de robot armen die in diverse toepassingsdomeinen gebruikt worden. Dit doen we aan de hand van de Multi Annual Roadmap (MAR) van EU robotics. EU robotics is een samenwerking tussen de Europese Unie, universiteiten, onderzoeksinstellingen, en bedrijven die samen het Europese onderzoek organiseren.

Lees meer...